Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

«ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ»....!!!

Χρυσαυγίτικος ιστότοπος «Αντεπίθεση», 7/11/2011: «Ο Χρυσαυγίτης αποτελεί την ενσάρκωση του Συνειδητοποιημένου Έλληνα, την Αναγέννηση του ομηρικού προτύπου που μας καθοδηγεί με γνώμονα το Αίμα προς τη Δόξα και την Τιμή, με τελικό σκοπό τη Νίκη. Αποτελεί την αποτύπωση ενός Νέου Τρόπου Ζωής, για Άνδρες και Γυναίκες, που οδηγεί στην εσωτερική ολοκλήρωση. Γιατί για Εμάς, ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ αποτελεί μια ολοκληρωμένη Ιδεολογία, που ξεπερνά κάθε συνηθισμένο όριο.[...] Σε μια εποχή ατομισμού και ιδιοτέλειας, όπου ο καθένας κοιτάζει το τομάρι του, το να είσαι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού, αλλά και μίσους. Αυτό, όμως, που μετρά είναι η διάρκεια, η αντοχή μέσα στη ροή του χρόνου, γιατί ο Χρόνος, αυτός ο Μέγας Κριτής, αποθεώνει τους Αληθινούς και ξεσκεπάζει τους ψεύτικους. Σχετικό με όλα αυτά είναι το απόσπασμα που ακολουθεί και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ένα μικρό απόσπασμα από το ημερολόγιο του Γιόζεφ Γκαίμπελς.

Λέει χαρακτηριστικά αυτή η Ιστορική Προσωπικότητα: «Σκέφτομαι, λοιπόν, ότι δεν είναι δυνατόν στον καθένα να γίνει Εθνικοσοσιαλιστής. Πρέπει να είναι γεννημένος γι’ αυτό. Απόδειξη ότι υπάρχουν άνθρωποι, που είναι κοντά μας χρόνια ολόκληρα κι όμως δεν μπορούν να εννοήσουν τις θεμελιώδεις αρχές του Κινήματός μας. Και υπάρχουν άλλοι, καινούργιοι οπαδοί, που μόλις έρχονται κοντά μας, κατανοούν αμέσως την αποστολή του Εθνικοσοσιαλισμού».

Αυτή η παράγραφος του ημερολογίου του Γκαίμπελς, προσαρμοσμένη στον ελληνικό λαϊκό εθνικισμό της Χρυσής Αυγής αφιερώνεται σε όσους δεν μπόρεσαν στο παρελθόν, και σε όσους δεν θα μπορέσουν στο μέλλον να κατανοήσουν την Ουσιαστική και Διαχρονική φύση της Ταυτότητας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γιατί ο Αληθινός Χρυσαυγίτης και η Αληθινή Χρυσαυγίτισσα ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ για να ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ για να μπορούν να διανοηθούν το μέγεθος της αποστολής του Κινήματος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου