Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Χρυσή Αυγή: άλλα λέμε μέσα, άλλα λέμε έξω

ΤΑ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Α) 21/5/2013: Συνέντευξη Η. Παναγιώταρου στον Evan Williams του Αυστραλιανού Δικτύου SBS:
Παναγιώταρος: «Αυτό είναι τραγικό διότι οι Έλληνες πρώτα δεν ήταν έτσι. Αντί να αυτοκτονούν θα μπορούσαν να πάνε να σκοτώσουν αυτούς που ευθύνονται για τα προβλήματά τους».
Δημοσιογράφος: «Ποιους θα έπρεπε να σκοτώσουν;»
Παναγιώταρος: «Τους τραπεζίτες ασφαλώς».

(Πηγή: http://www.sbs.com.au/dateline/story/transcript/id/601692/n/Thug-Politics)

Β) Μία μέρα μετά, στις 22/5/2013, ο ιστότοπος της Χρυσής Αυγής γράφει: «Για πολλοστή φορά τα λεγόμενα εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής διαστρεβλώνονται εντέχνως από ξένα μέσα ενημέρωσης. Η επίμαχη δήλωση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου αφορούσε τον πολιτικό θάνατο του διεφθαρμένου συστήματος της μεταπολίτευσης και τη δυνατότητα που έχει ο Έλληνας πολίτης να τιμωρήσει με την ψήφο του, τους υπαίτιους της δυστυχίας μας. Φυσικά το εν λόγω στιγμιότυπο υπέστη μοντάζ κακής ποιότητας, με σκοπό την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας». Δηλαδή, οι χρυσαυγίτες αρνούνται ότι ο βουλευτής τους παρότρυνε τους Έλληνες να σκοτώσουν τους τραπεζίτες.

(Πηγή: http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/schetika-me-tis-dhlwseis-bouleuth-mas-sto-australiano-diktuo-sbs)

Γ) Δύο μέρες μετά, στις 24/5/2013, ο Διεθνής Ιστότοπος Χρυσής Αυγής παρουσιάζει το ίδιο απόσπασμα της συνέντευξης, χωρίς να μιλάει για κανένα μοντάζ:

ΙLIAS PANAYOTAROS: «This is tragic because Greeks were not like this. Instead of committing suicide they could have gone and killed the ones who were responsible for their problems.»
REPORTER: «Who should they kill? »
ILIAS PANAYOTAROS: «Bankers of course [...]»

Και συνεχίζουν (στα αγγλικά) οι χρυσαυγίτες: «Ένας άνθρωπος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έχει το κουράγιο να αντισταθεί στην πολιτική ορθότητα και να καταγγείλει αυτή την αδικία: "Σκοτώστε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία σας, όχι τους εαυτούς σας "».

(Πηγή: http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.gr/2013/05/kill-bankers-not-yourselves-analysis.html#more)

ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου